direct naar inhoud van 2.3 Bestaande bebouwing plangebied
Plan: Kruisstraat 39a Rosmalen
Status: ontwerp
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0796.0002076-1301

2.3 Bestaande bebouwing plangebied

Het bedrijf heeft een centrale inrit voor zowel privé als zakelijk gebruik. Rechts van de inrit is de (bedrijfs)woning gesitueerd. Achter de woning is een bedrijfsruimte aanwezig die dient als kantoor, werkplaats, stallingsruimte en magazijn. Tegen deze bedrijfsruimte zijn diverse opslagruimtes en stallingsruimtes gebouwd. Deze laatstgenoemde ruimtes zijn qua uitvoering en kwaliteit niet meer geschikt zijn voor doelmatige bedrijfsvoering. Ten slotte is achter deze ruimtes nog een verouderde verblijfsruimte voor kleindieren aanwezig.

Links van de inrit is een verharding aanwezig voor plaatsen van auto's en machineswerktuigen. Achter de verharding is een bedrijfsruimte gesitueerd welke in gebruik is als showroom en stallingsruimte voor werktuigen. Achter deze bedrijfsruimte is een verouderde garage/opslagruimte aanwezig. Aan de achterzijde van de bedrijfsruimtes is een verharding aanwezig voor de stalling van werktuigenmachines. Ten slotte is daarachter een weide aanwezig voor de kleindieren, waaronder pony's, dwerggeiten en schapen.

De totale oppervlakte van de bedrijfsgebouwen bedraagt circa 2.070 m². De (bedrijfs)woning heeft een oppervlakte van circa 125 m².